Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωάννας Φωτιάδου «Για ένα κλικ και μια καριέρα»

Η Artfools, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ, παρουσιάζουν το βιβλίο της Ιωάννας Φωτιάδου «Για ένα κλικ και μια καριέρα» στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τη Δευτέρα 15η Απριλίου και ώρα 8.00΄μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσει  η Άντα Σαρτζή φιλόλογος-πρόεδρος της Artfools
Η Χριστίνα Παπαδημητρούλη φιλόλογος, θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.
Ο Δρ. Γιώργος Γιαννούσης κοινωνιολόγος-ψυχοθεραπευτής-σύμβουλος εξαρτήσεων,  θα αναφερθεί στην κοινωνική πλευρά του θέματος του βιβλίου και θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.
Το «Για ένα κλικ και μια καριέρα» είναι μυθιστόρημα που ενδιαφέρει  παιδιά από την ηλικία των δέκα χρόνων, εφήβους, νέους και γονείς. Μέσα από μία πλοκή με διάσπαρτο το αιφνιδιαστικό στοιχείο, την ευχάριστη και χιουμοριστική γραφή που ψυχαγωγεί τον αναγνώστη ανεξαρτήτου ηλικίας, και χωρίς καμία διάθεση διδακτισμού, αποκαλύπτει σημαντικά θέματα. Οι σχέσεις, η στάση των νέων στα κοινωνικά δεδομένα, τα διάφορα πρότυπα που προωθούνται με μοιραία πολλές φορές επακόλουθα,  αλλά και η επιτυχία που συνοδεύει τα παιδιά, ως αποτέλεσμα της συνέπειας και της υποστήριξης, είναι η εικόνα του σύγχρονου προβληματισμού την οποία εξιστορεί το μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.