Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Διήμερη εκδρομή στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης – Νεστόριο και Καστοριά



Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας διοργανώνει εκδρομή στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης - στο Νεστόριο και στην Καστοριά. Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.


Σάββατο 19 – Οκτωβρίου
Αναχώρηση από την τη Λάρισα (Άγιος Βησσαρίων) στις 6 π.μ. και 6.30 από Τύρναβο (Κεντρική Πλατεία). Διαδρομή μέσω Δεσκάτης & Γρεβενών. Στάση για καφέ στο Δοτσικό – εάν δεν υπάρχει ανοιχτό καφέ στο Δοτσικό στάση στα Γρεβενά για καφέ και 15λεπτη απλή στάση στο Δοτσικό. Άφιξη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης περίπου στις 12:00. Περιήγηση στο χώρο και ξενάγηση από τον Ραϊμόνδο Αλβανό Υπεύθυνο του Πάρκου και Επιστημονικό συνεργάτη του «Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία». Παρακολούθηση διάλεξη από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Βασίλη Νιτσιάκο με θέμα «Άνθρωπογεωγραφία και Εθνογραφία του Γράμμου εντεύθεν και εκείθεν του συνόρου».
Στις 4.00 μ.μ. περίπου φαγητό με τη φροντίδα των μελών του Συνεταιρισμού Γυναικών Νεστορίου».
Αναχώρηση για Καστοριά όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα στην πόλη της Καστοριάς. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την πόλη της Καστοριάς. Επιβίβαση για το γύρο της χερσονήσου και επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας και στο Σπήλαιο του Δράκου. Προς το μεσημέρι θα κινηθούμε στον Αετό όπου και θα γευματίσουμε. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μια σύντομη στάση στη Νεράιδα όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 70 € το άτομο η οποία περιλαμβάνει:
  • Μεταφορά με ιδιόκτητο πούλμαν
  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο CHLOE - Β κατηγορίας με πρωινό ή παρόμοιο
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 30€ στο Γραφείο MANDELAS TOURS του Τυρνάβου – τηλέφωνο 2492026111 ή 2492026120 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.