Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Επικείμενες εκλογές του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας


Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνουν οι εκλογές του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας (παράλληλα με τις εκλογές της ΕΛΜΕ).

Για να λάβετε μέρος σε αυτές πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:
Τόπος ψηφοφορίας: 1ο Λύκειο Λάρισας
Χρόνος: παράλληλα με τις εκλογές της ΕΛΜΕ

Πριν την ψηφοφορία θα γίνει απολογιστική συνέλευση των μελών, η οποία ορίστηκε για την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και που θα γίνει στις 19.30 μ.μ. σε αίθουσα του 5ου Λυκείου Λάρισας (Ιουστινιανού και Κομνηνών)


Σε περίπτωση μη απαρτίας η απολογιστική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, την ίδια ώρα (19.30) στον ίδιο χώρο (αίθουσα του 5ου Λυκείου Λάρισας - Ιουστινιανού και Κομνηνών) με όσα μέλη παραβρεθούν.

Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. 2017-2018.
2. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου κατά τις εκλογές της Τετάρτης, 19 Δεκεμβρίου 2018 (θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις εκλογές της ΕΛΜΕ)
3. Υποβολή προτάσεων για νέες δραστηριότητες του Συνδέσμου.
4. Συζήτηση για το παρόν και το μέλλον των ανθρωπιστικών σπουδών-συντονισμός περαιτέρω δράσεων.
Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όσους συναδέλφους επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του Συνδέσμου Φιλολόγων νομού Λάρισας (Απόφοιτοι Φιλοσοφικών Σχολών) να παρευρεθούν, καθώς θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα για την πορεία του κλάδου και θέματα ποιότητας της παρεχόμενης παιδείας.

Για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας πρέπει να είναι μέλος του.
Μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας θεωρούνται όσοι /ες είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.