Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Πανσέληνος στην πόλη!Εκδήλωση 
του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας 
και της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»

Με πρωτοβουλία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» και του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας, στο υπαίθριο θέατρο της Βιβλιοθήκης, που βρίσκεται στην πάροδο της οδού Μ. Χαδέλη, πεζόδρομος Κούμα, οι Λαρισαίοι τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 «θα υποδεχτούν» τον όμορφο δορυφόρο της γης μας.

Ο ασημόχρυσος σεληνιακός δίσκος στο νυχτερινό ουρανό θα μας θυμίζει πάντα την υπέρβαση των ανθρώπινων ορίων αφού ο άνθρωπος περπάτησε στο φεγγάρι, όμως δεν θα σταματήσει ποτέ να συμβολίζει την βαθιά ανάγκη του ανθρώπου, να ονειρευτεί, να ερωτευτεί έστω και φευγαλέα ή μάταια ακόμα με μια άλλη υπερβατικότητα, αυτή της Πανσελήνου.

Στη γιορτή συμμετέχουν οι: κ. Βαγγέλης Κολώνας, σκηνοθέτης-συγγραφέας, ο οποίος θα κάνει μια αναδρομή, με θέμα το φεγγάρι, από το 8ο αιώνα π.Χ. έως και σήμερα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική συναυλία, με θέμα το φεγγάρι, που παρουσιάζουν οι καλλιτέχνες-μουσικοί: κ. Τσιωνάς Αλέξανδρος (τραγούδι-κιθάρα), κ. Βισβίκη Αντωνία (τραγούδι), κ. Τσιαπλές Ευάγγελος (μπουζούκι).

Τεχνική υποστήριξη: κ. Παλιοτζήκας Κώστας (μηχανικός ήχου).

Σας περιμένουμε για μια βόλτα στο φεγγάρι από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Η είσοδος στο υπαίθριο θεατράκι της Βιβλιοθήκης θα γίνει από την πάροδο της οδού Μ. Χαδέλη, πεζόδρομος Κούμα.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410531973.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.