Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Κόβουμε την πίτα του 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη γιορταστική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Μετά από επιθυμία πολλών μελών του Συνδέσμου φέτος αποφασίστηκε η εκδήλωσή μας να περιλαμβάνει κρασί και διασκέδαση. Θα συναντηθούμε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο», η οποία βρίσκεται στον λόφο του Φρουρίου, στην πλατεία Αρ. Λαμπρούλη, οδός Ξάνθου αρ. 4. Το μενού είναι πλήρες (σαλάτες φαγητό, κρασί και επιδόρπιο), ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από τη μουσική του σχήματος που συνεργάζεται με το κατάστημα. Η τιμή είναι 10 ευρώ ανά άτομο.
Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν στην Ταμία του Συνδέσμου κ. Κατερίνα Κοθρά (e-mail  thmiliousi@sch.gr, κινητό τηλέφωνο 6974073952, σταθερό τηλέφωνο 2411115645).
Η παρουσία μας είναι μια καλή ευκαιρία για συνάντηση και αλληλογνωριμία των μελών, συζήτηση, ενημέρωση και ανταλλαγή ιδεών για τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και φυσικά για διασκέδαση με φίλους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.