Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας

Την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013 συνήλθαν στην πρώτη συνεδρίαση της νέας θητείας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Λάρισας, που εξελέγησαν με τις διαδικασίες της 19ης Δεκεμβρίου 2012, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τη διετία 2013-2014.

Το νέο Δ.Σ. περιλαμβάνει επτά τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη. Τα τακτικά μέλη με τις αρμοδιότητές τους είναι οι: Ελένη Φανάρα, Πρόεδρος, Αναστάσιος Μάτος, Αντιπρόεδρος, Ράνια Βερέμη, Γενική Γραμματέας, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Ειδικός Γραμματέας, Στέλλα Νταβαρούκα, ταμίας, Ιουλία Κανδήλα, Μέλος, Ελένη Σωτηρίου, Μέλος. Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Λιόντου Αικατερίνη, Ακριβούση Ευαγγελία και Μαγαλιού Ερμιόνη.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ιδρύθηκε επισήμως τον Ιανουάριο του 1983 και κλείνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας και δράσης. Στόχοι του είναι, μεταξύ άλλων, η προαγωγή της φιλολογικής επιστήμης, η οργάνωση και υποστήριξη επιμορφωτικών δράσεων και εκδηλώσεων, η συμβολή στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών θεσμών, η σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.